Mlekovita Jogurt Polski naturalny 350 g
Gwarancja jakości to zaufanie i pewność oraz szczegółowa kontrola dostawców, surowców, dodatków i opakowań. Mlekovita produkuje zgodnie z międzynarodowymi standardami ISO 22000, ISO 9001, ISO 14001.
Certyfikowane systemy ISO 14001, ISO 22000, ISO 9001 Gwarancją Jakości
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Składniki
– mleko
– mleko w proszku
– żywe kultury bakterii jogurtowych
| Wartości odżywcze | w 100 g |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 230 kJ |
| 55 kcal | |
| Tłuszcz | 2,0 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,3 g |
| Węglowodany | 5,3 g |
| w tym cukry | 5,3 g |
| Białko | 3,9 g |
| Sól | 0,1 g |
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Adres producenta
SM MLEKOVITA
ul. Ludowa 122
18-200 Wysokie Mazowieckie
Polska

