Maślaki marynowane. Produkt pasteryzowany.
Składniki: grzyby leśne (Suillus luteus), ocet spirytusowy, cukier, sól, cebula, marchew, przyprawy aromatyczno-smakowe
Wartości odżywcze
(bez zalewy) w 100 g produktu | |
---|---|
Wartość energetyczna | 158 kJ / 38 kcal |
Tłuszcz | 0,7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
Węglowodany | 4,6 g |
w tym cukry | 0 g |
Błonnik | 2,5 g |
Białko | 2,0 g |
Sól | 0,4 g |
Obliczona wartość odżywcza
na 100g | |||
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 158 | ||
Wartość energetyczna (kcal) | 38 | ||
Tłuszcz (g) | 0.7 | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 0.1 | ||
Węglowodany (g) | 4.6 | ||
w tym cukry (g) | 0 | ||
Błonnik (g) | 2.5 | ||
Białko (g) | 2 | ||
Sól (g) | 0.4 |