Składniki: mleko pasteryzowane, prażone pestki dyni 4%, sól, kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
Wartości odżywcze
| na 100 g: | |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1475 kJ/356 kcal |
| Tłuszcz | 31 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 22 g |
| Węglowodany | 1,3 g |
| w tym cukry | <0,5 g |
| Białko | 18 g |
| Sól | 1,7 g |
Obliczona wartość odżywcza
| na 100g | |||
|---|---|---|---|
| Wartość energetyczna (kJ) | 1475 | ||
| Wartość energetyczna (kcal) | 356 | ||
| Tłuszcz (g) | 31 | ||
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 22 | ||
| Węglowodany (g) | 1.3 | ||
| w tym cukry (g) | <0.5 | ||
| Białko (g) | 18 | ||
| Sól (g) | 1.7 |

