Bakoma Jogurt naturalny gęsty 390 g
Adres firmy
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Opis produktu
Jogurt Naturalny Bakoma swoją wyjątkową gęstość zawdzięcza temu, że wytwarzany jest metodą podobną do tradycyjnego sposobu wytwarzania jogurtu stosowanego w krajach południowo-wschodniej Europy – ojczyzny jogurtu.
Jogurt Naturalny Bakoma swoją wyjątkową gęstość zawdzięcza temu, że wytwarzany jest metodą podobną do tradycyjnego sposobu wytwarzania jogurtu stosowanego w krajach południowo-wschodniej Europy – ojczyzny jogurtu.
Składniki
– mleko pasteryzowane
– żywe kultury bakterii jogurtowych oraz L. acidophilus i Bifidobacterium lactis
| Wartości odżywcze | 100 g jogurtu |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 243 kJ/ |
| 58 kcal | |
| Tłuszcz | 2,8 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,0 g |
| Węglowodany | 4,9 g |
| w tym cukry | 4,9 g |
| Białko | 3,3 g |
| Sól | 0,11 g |

