Seko Filety śledziowe solone a’la Matjas 250 g
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice
Polska
Składniki
– filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)
– olej rzepakowy
– sól
– regulatory kwasowości: kwas octowy, cytryniany sodu, octany sodu, kwas cytrynowy
– cukier
– maltodekstryna
– glukoza
– wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy
– przeciwutleniacz: askorbinian sodu
– stabilizator: kwas jabłkowy
– substancja konserwująca: benzoesan sodu
Wartości odżywcze | w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 1167 kJ/282 kcal |
Tłuszcz | 26 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,0 g |
Węglowodany | 0,5 g |
w tym cukry | 0,4 g |
Białko | 11 g |
Sól | 4,6 g |