Składniki:
- Ciasto (49%): [mąka PSZENNA, woda, olej rzepakowy, sól mąka sojowa, substancja konserwująca: sorbinian potasu]
- Farsz (51%): [SER cukierniczy termizowany (20,5%): (MLEKO pasteryzowane, skrobia modyfikowana, kultury bakterii mlekowych)
- Ser cukierniczy o smaku waniliowym (20,5%): (twaróg (MLEKO pasteryzowane, kultury bakterii mlekowych), cukier, skrobia modyfikowana, aromat o smaku wanilinowym, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik: karoteny)
- jagoda w żelu (10%): [ jagody (55%), syrop glukozowo – fruktozowy, cukier, skrobia modyfikowana, woda, substancje konserwujące : ( sorbinian potasu, kwas sorbowy)]
Alergeny:
Zawiera: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, MLEKO,
Może zawierać: SOJĘ, SELER,JAJA,GORCZYCĘ, SEZAM