Oliwki zielone nadziewane pastą paprykową cenione są nie tylko za piękny zapach i niepowtarzalne walory smakowe, ale również za duże wartości odżywcze. Oliwki mają oryginalny, lecz delikatny smak..
Skład: woda, oliwki (33%), pasta paprykowa, 8% (woda, papryka, substancje zagęszczające : alginian sodu i guma guar, substancja wiążąca chlorek wapnia), sól, regulatory kwasowości : kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz kwas askorbinowy.
Produkt może zawierać: pestki lub ich fragmenty.
- Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu
- Po otwarciu przechowywać w lodówce
- Opakowanie: folia
- Wyprodukowano w Hiszpanii
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna | 550 kJ / 134 kcal |
Tłuszcz | 14,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,0 g |
Węglowodany | 0,0 g |
w tym cukry | 0,0 g |
Błonnik | 2,1 g |
Białko | 0,7 g |
Sól | 3,75 g |