SONKO Baton ryżowy w czekoladzie mlecznej 16g
Składniki: 60% czekolada mleczna (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna sojowa), 40% ryż brązowy. Możliwa obecność orzechów laskowych i glutenu.
Wartość odżywcza | na 100 g | ~ 16 g (porcja) |
Wartość energetyczna | 2061 kJ | 333 kJ |
492 kcal | 79 kcal | |
Tłuszcz, w tym: | 22,3 g | 3,6 g |
– kwasy tłuszczowe nasycone | 14,0 g | 2,2 g |
Węglowodany, w tym: | 63,7 g | 10,2 g |
– cukry | 32,0 g | 5,1 g |
Błonnik | 1,7 g | < 0,5 g |
Białko | 8,2 g | 1,3 g |
Sól | 0,17 g | 0,03 g |
Opakowanie zawiera 1 porcję produktu (1 baton).