E. Wedel WW Cztery wafelki przekładane nadzieniem orzechowym w mlecznej czekoladzie 47 g
ul. Zamoyskiego 28/30
03-801 Warszawa
Polska
47 g 1061 kJ/254 kcal 12,7%
100 g 2258 kJ/540 kcal
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).
Składniki
– czekolada mleczna 73% (cukier, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyna sojowa i E 476, aromat)
– mąka pszenna
– cukier
– tłuszcz roślinny (palmowy)
– serwatka w proszku (z mleka)
– miazga z orzeszków arachidowych (1,7%)
– kakao o obniżonej zawartości tłuszczu
– mleko pełne w proszku
– mąka żytnia
– olej słonecznikowy
– jaja w proszku
– maltodekstryna
– emulgator (lecytyna sojowa)
– substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, pirosiarczyn sodu)
– sól
– aromat
– Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 29%.
Wartości odżywcze | |
---|---|